Pro možnosti spolupráce v rámci kosmetického salónu nás prosím kontaktujte! Nutná registrace s IČ.

MUST HAVE PRODUKTY PRO MLADISTVOU PLEŤ

Must-haves for the choosiest trendsetters
 
 
Nové, trendové, nekomedogenní, ultralehké, hydratační, veganské receptury určené pro pleť, která vyžaduje celkovou hydrataci. Při navrhování řady vedl princip „méně je více“ k vytvoření lehkých textur, které nabízejí bohatý pocit svěžesti. Pro všechny, kterým se stávající krémy zdají "příliš" a pro ty, kteří prostě milují rychle vstřebatelné textury, které dodávají pleti zářivou a rovnoměrný tón. Pečlivě navržený výběr nových receptur v řadách AQUA MIX a BOTANICAL MIX nejenže poskytuje pohodu pro vaši pokožku, ale jsou dokonalým podkladem pro make-up. Produkty, které potěší i ty nejvybíravější trendy!

AQUA MIX

Hydratační koktejl se 100% přírodní kokosovou vodou, známou také jako voda života. Jemná péče, která poskytuje intenzivní přísun vlhkosti a je vhodná i pro citlivější typy pleti. Gelový krém určený pro ty, kteří chtějí ultra lehké textury a lehký výživný krém – dvě položky, bez kterých se nebudete chtít obejít, zvláště pokud milujete vůni čerstvého kokosu.

 

BOTANICAL MIX

Exploze vitality pro zářivou pleť! Hydratační komplex vitamínů E, B3 a B5 osvěžuje a posiluje mdlou pleť, navrací svěžest a zdravý tón všem typům pleti. K dispozici ve dvou jemných recepturách. Gelový krém a lehký výživný krém jsou ideální pro všechny typy pleti, nezanechávají na pokožce nepříjemné mastné zbytky a nabízejí trvalý komfort. Pro všechny, kteří milují květinové vůně.