Pro možnosti spolupráce v rámci kosmetického salónu nás prosím kontaktujte! Nutná registrace s IČ.

VÍTEJTE V OÁZE RELAXACE

WELCOME TO AN OASIS OF PEACE.
 
 

Zastavte se, osvoboďte své smysly a dopřejte si pečující rituály ART OF SPA..

NATURE. BEAUTY. QUALITY.

Udržovat krásnou a dobře pečovanou pokožku je umění. Umění, které ve starověku pěstovala egyptská královna Kleopatra, která se proslavila luxusními koupelemi z mléka a medu. Ale umělecké dílo nevznikne jediným tahem štětce; je postaveno na vrstvách. To je důvod, proč v Afrodita Cosmetics věříme, že nejlepším způsobem, jak dosáhnout skutečně dobře, opečovávané pleti, jsou pečující rituály, které nejsou jen pravidelné, ale skládají se z několika po sobě jdoucích kroků.

#1
EXFOLIACE A ZVÝŠENÍ KREVNÍHO OBĚHU

#2
ZLEPŠENÍ TEXTURY A MĚKKOSTI PLETI

#3
INTENZIVNÍ VÝŽIVNÁ PÉČE A HYDRATACE PLETI

 

+ VYTVOŘTE SI WELLNESS ZÁŽITEK NA MÍRU:

Jogurt/Maska ze zeleného čaje a Jogurt/Maska z hroznů jsou vhodné pro použití ve sprše (jako masky nebo zábaly). Vynikající také pro použití v sauně.

 

#ART OF SPA RITUÁLY

/ZEN Ritual

ART OF SPA Zen Ritual z dalekého Japonska,  po vzoru tradičních rituálů krásy gejš.

/CLEOPATRA Ritual

Náš Cleopatra Ritual s produkty ART OF SPA Sweet Honey je vynikající volbou pro holistický přístup k péči o zralou a suchou pleť. Doporučuje se také pro TĚHOTNÉ ŽENY a pro prevenci STRIÍ.

/STŘEDOMOŘSKÝ rituál

ART OF SPA Středomořský rituál je ideální volbou pro každého, kdo má rád moře a jeho léčivé vlastnosti, ať už v podobě minerálů z mořské soli nebo v podobě léčivého mořského bahna.

/GRAPE ANTI-AGE Ritual

ART OF SPA Grape Ritual je speciálně navržen pro zralou pleť, která potřebuje revitalizaci a posílení s anti-age efektem. Síla antioxidantů stimuluje regeneraci buněk, současně chrání pokožku před škodlivými vnějšími faktory a zpomaluje degradaci kožních buněk a předčasné stárnutí.

/WHITE CHOCO Ritual

Náš White Choco Ritual je perfektní kosmetické ošetření pro každého, kdo se chce hýčkat a regenerovat svou pokožku. Doporučeno zejména pro použití v létě. Udržuje pokožku jemnou a pružnou a prodlužuje opálení.